HAPPY NEW YEAR - 2017 !

πŸ‘HYE ASSALAMUALAIKUM READERS ! πŸ˜πŸ’–

Walaupun dah lambat 3 hari hehehe ,saya nak ucapkan juga HAPPY NEW YEAR ! #2K17






Tak sangka kann dah masuk tahun baru ? Rasa macam cepat je masa berlalu 😒
Rasa macam semalam baru habis SPM ! Hahaha.Fyi,saya 'baruuuuu'   je habis SPM 2016 . 

Nak describe feeling tu..macam..
Anyone yang sama batch dengan saya mesti rasa apa yang dirasai huhu.Nanti next post baru saya panjangkan post pasal SPM2016 ehehe.Now,lets return back to the topic!



Mostly semua orang ada New Year resolution kan ? but saya takda,I mean,still azam yang lama.

Bagi saya setiap tahun sama je,NOMBOR je yang lain luls.Bagi yang ada azam tu,baguslah!teruskan!πŸ˜—

Memang dah laaaamaaa tanam azam ni dalam diri..dari duu lagi :

πŸ‘Nak solat awal/penuh
πŸ‘Nak study bebetul
πŸ‘Nak happykan mama ngan ayah
πŸ‘Nak stay positive & humble
πŸ‘Nak cari lagi duit lol-senanya nak sangat travel
πŸ‘†dah habis buat ke eh?lagi2 yang no.1 tu erm..

Awak semua pun mesti sama kan? Hehe.
Cuma saya nak nasihat ( even saya lagi muda ke tua ke dah macam cucu pada awak semua )





πŸ‘‰ JANGAN LUPA SOLAT πŸ’•

Tak kisahla awak tua ke muda ke jahat ke baik ke gangster ke,solat jangan tinggal.
Makin tua bumi,makin hampir kita dengan kiamat.Amalan2 yang lain pun jangan lupa ye! macam solat Dhuha/Sedekah/solat sunat/baca al-quran.
Ceh! macam blog agama ehehe.Tu je la.πŸ’ž

Macam2 dah jadi dalam tahun 2016,macam roller coaster 🎒,naik tinggi jap,then turun balik-life saya lah tuπŸ˜….Macam2 dah saya rasa.walaupun baru 18 tahun.Sama macam awak semua kan?even ada lagi yang teruk hm hehe.

BTW,saya baru je aktifkan semula blog saya ni after 5 tahun tak aktif ✌.Saya OVER busy dengan PBS hingga ke SPM.Then baru seminggu sebelum ni saya on semula,blur terus.πŸ˜‘

Blog dah lain 😱! Hahaa.macam dashboard,pastu blogskin yang saya guna 5 tahun lepas tak ada dah! saya terpasa reset balik and cari punya cari takdaaa juga blogskin yang boleh di-copy code nya.sedihnya...Semua kena buat sendiri..Saya dahla kurang pandai sikit edit macam awak2 semua hahaa.πŸ˜’

Tapi takpa! saya try hari demi hari untuk menarikkan blog ni-bukan nak nampak cantik je ke apa,tp untk share post2 yang saya memang dah lama nak post ! Ahaha.πŸ˜‡

Saya just harap jela blog ni dapat hidup balik cam dulu..Rindu nak main blogwalking,follow kakak kakak chantek,comment kat post orang,meet new blogger..macam2 lagi huhu.😍






No comments:

Post a Comment

Hi! Silakan Comment :)