FREEBIES BACKGROUND ( PART 1) ( RANDOM )

 Hye guys !

Background ni semua saya design SENDIRI.Saya baru first time design background hahaha,so takdela pro pun,biasa je.

Yang semua ni saya design random.Takda class dia lagi-main taram je dulu.

Buat masa ni saya tak kenakan charge lagi untuk sesiapa yang nak.Kalau nak copy je tapi bagi credit okay !


























































Kalau nak corak lain ,comment kat bawah / cbox . 😊✌💞💞
















6 comments:

Hi! Silakan Comment :)