ESQ 165 👐

Assalamualaikum semuaa 😉🙌

4-5 Februari 2017

Baru-baru ni saya join ESQ Training Program ,dekat SACC ,Shah Alam.Ni baru ada masa update blog,riinduu sangat nak update & bw ! 😭




So my first day was okay la ! eventho my back hurts so much ! Dia jalankan prog ni 2 hari.

Breakfast semua disediakan,so after finished it saya terus masuk dewan tu.DANGG!

Semua tengah kelam kabut hahaha then saya terpinga2,muka blur habis siss.Saya terus tanya akak sebelah tu ooh dah lama start HAHAH,so diorg terus pick up the chair and sediakan utk saya ceh terasa VIP pulaaak.


Akak tu bagi satu kertas ni,saya kena cari 10 orang kawan baru kat situ and tulis nama diorg secepat mungkin ! Masa dahla singkat + saya datang lambat kahkah lek je pegi makan before that pasaiipa.


ME WITH TRAINOR FADH & FIZIE HEHEHEH.











Tak berapa menarik gambar,sebab tak dapat capture time aktiviti dijalankan,dia agak tak kasi sbb takut kita tak fokus huhu

Mostly program ini pasal dekatkan diri kita dengan Allah,tapi dalam masa yang sama,kita rasa enjoy yang terkawal ( u know dat ) 

Kejap-2 bangun untuk nyanyi lagu / dance simple2 / stretch sebab duduk bawah banyak haha but it was fun !

Kat situ ada ramai remaja,sama umur dengan kita and dewasa.Program ini actually ikut level lah.Saya masuk yg teenage punya.Hari lain ada buat untuk kanak-2 jugak.

FEE : RM700 ,but saya dapat RM500 heheAlhamdulillah !
Program ni bukan untuk orang kaya sahaja,yang rasa diri dah jauh sangat dengan Allah tu or nak dekatkan diri lagi dengan Allah,saya prefer masuk prog ini,y not kumpul duit untuk ke jalan yg baik 💓

ps; dia selalu buat discount so rebutlah peluang.

Jangan risau pasal kawan ,kat situ semua friendly,trainor dia and facilitator dia semua bebaik tau !Siap ajak i selfie ceh hahhahaha.

What I like to be there :

Makanan sedap 👅
Tempat cantik / selesa 😆
Aktiviti semua mantop2 👍
Ada nangis banyak hahahah sebab sedih yaqmat ( masuk baru faham pasaipa ) 😇😇
Pakai baju tebal and sopan sikit okay,no non-muslim pun hehe.💓
Lepas prog tu rasa insaf loll tp srs do 😐😐
Terus rindu lepas habis 💓💓😕😕😕



Ni yang saya dapat lepas prog tu settle.Nice lahhh,ada sijil,beg and kad alumi bagai.So lepas ni boleh masuk free kalau ada masa!










 Cuba cari saya ahahahha 😁
 (LARI2 SEMATA2 NAK TEMPAT TENGAH DENGAN TRAINOR HAHHA MISS THAT MOMENT)